Beoordelingen van Eethuis Medina Eindhoven

Recente recensies

5.0
Jawid
22 januari 2022

Super goede service en lieve mensen!

Jacqueline
22 januari 2022

Super lekker!

Mancini/ van den Heuvel
12 januari 2022

Snelle bezorging, heerlijke soep en broodjes

Wendy
11 januari 2022

Een hele dikke tien voor dit heerlijke eten.

Lindsay Van den berg
9 januari 2022

Goed gegeten gister! We hadden couscous kip, bbq mix en harira besteld. Allemaal bereid met kwalitatief goeie verse producten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Karima
5 januari 2022

Het is eten is erg smakelijk. Goed gekruid en vooral lekker vers. Zeker een aanrader.

Jeanne
21 december 2021
Wendy
14 december 2021

Het was zo als altijd heerlijk!

Anonym
3 december 2021

Fries were delivered cold and the oil from food has fully dripped inside the bag. Couscous and bastilla were very nice and delicious. Delivery took around 1.5 hours.

Vd heuvel
30 november 2021

Heerlijk eten

Loubma
28 november 2021

Restaurant met top klasse heerlijk geweldig gegeten

Diana
27 november 2021

Heerlijk!! Goede smaak en goed verpakt dat het warm thuiskomt. Een aanrader. We komen zeker vaker om meer gerechten te proberen

O. Coolen
23 november 2021

Veel te laat dus koud. Omgevallen (?) en uit papieren tas moeten scheppen. Vegetarische tajine alleen grote aardappels en lepel doperwtjes, idem bij kiptajine. Geen tapenade bij brood. Kortom 30 euro voor bakje aardappels en 2 stukjes kip. Schandalig!

Wendy
23 november 2021

Het is altijd lekker maar degene die deze keer gekookt heeft maakt de overtreffende trap. Het was fantastisch lekker. Super gegeten!

M.Abdelati
15 november 2021

Heerlijke eten en goede service en alles precies optijd. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
14 november 2021

Het eten was super lekker en snel bezorgd. Ik raad u aan om hier je eten te bestellen dankjewel toppers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Isa
11 november 2021
Bahar
9 november 2021
Fouaduitgestel
1 november 2021

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ach
29 oktober 2021

Lekkere boqadilli en de home made frietjes waren top!

VF
27 oktober 2021
Maria
22 oktober 2021

Eten was heerlijk, maar bezorging ging niet ... moest halfuur wachten

Mimoun
17 oktober 2021

Eten ,lekker en van verse producten gemaakt.en niet duur voor kwaliteit van het eten

Ind
6 oktober 2021

De bastilla was lekker, maar de tajine was niet wat ik besteld had... Bestel hier vaker helaas dit keer niet naar mijn opmerking gekeken. Nou kan dat n keer gebeurden maar dat de bestelling om 17.55 word gedaan en pas om 20.25 word geleverd 2.5uur later zonder enige communicatie vind ik erg slordig. Zelf ook meerdere keren geprobeerd te bellen om te vragen of alles wel goed was door gekomen maar helaas zonder succes want er was elke keer geen gehoor... In het vervolg zou het fijn zijn als er word gebeld als het zo lang duurt of word opgenomen...

Loubna
3 oktober 2021

Supervriendelijk en heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

VF
9 september 2021

Authentic, generous portions and very tasety!

Romina
5 september 2021

Het was zoals altijd weer heerlijk.. Dikke 10 :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaouad
19 augustus 2021

Eten was heerlijk en optijd geleverd!! Aanrader

Siham Rouam
11 augustus 2021

Super lekker gegeten!!!

Anoniem
9 augustus 2021

Het eten was super lekker, snelle service en vriendelijk personeel. Ik raad het aan om hier je eten te bestellen.

Jopo
7 augustus 2021
Safi
7 augustus 2021

Leuke bezorger

Vina
7 augustus 2021

Very nice food, and delivery service

Mohamed
1 augustus 2021

Top eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
30 juli 2021
Hakima
28 juli 2021

Bestelling panini harissa kip, broodje kip en huisgemaakte frietjes. De frietjes waren te lang gefrituurd (donkerbruin van kleur). En wat moet ik zeggen van de panini harissa kip, erg letterlijk genomen, broodje panini met kleine gemaakte kipstukjes met harissa. Voor mijn gevoel ontbreekt hier sla, olijven etc op. Jammer van de kwaliteit

Anoniem
25 juli 2021
Fatoa
7 juli 2021

Jam jam jammie gewoon heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manssouri
1 juli 2021

Altijd lekker!

Anoniem
30 juni 2021
Anoniem
30 juni 2021
Anoniem
30 juni 2021
P. Uiterloo
30 juni 2021
Marrit
22 juni 2021

Super lekker en grote porties, zowel de couscous en Tajine, je kan er makkelijk 2 keer van eten!

Laura
21 juni 2021

Lekker! En de service heel vriendelijk en aardig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daf
16 juni 2021

We hebben 3 keer besteld tot nu toe nooit op tijd geweest met bezorging, het eten is top en zeker een aanrader maar dan op locatie of afhaal.

Abdel
16 juni 2021

Wederom heerlijk gegeten!

Nadia
9 juni 2021

Top!

Drissi
8 juni 2021

Top eten, super goed gesorteerd. Luisteren en lezen je toelichting goed. Krijgt precies wat je besteld, er word nooit niks vergeten. En het eten is echt super lekker

Abdullah
4 juni 2021

Snel en warm en heerlijk gegeten..Tot de volgende keer

Drissi
3 juni 2021

Couscous was top heerlijke groenten en kip Fijn dat de saus apart mee komt. Wij hebben echt genoten. En ook zo fijn dat jullie altijd precies op de afgesproken tijd bezorgen Alles top!!!

Joana Garcia
23 mei 2021

Wederom erg lekker!! Portie is meer dan voldoende. Lekker warm en vol van smaak!! Ga zo door team Medina!!!!

V Houtum
22 mei 2021

Altijd lekker, goede verse producten, vol van smaal!

Kamal
11 mei 2021

Zeer goede service goed warm beste kwaliteit en zeer goede bezorger die netjes om 20:00 eten kwam brengen de eten was goed warm en smaakte na smaak. Heel goed heren petje af!

Mel
11 mei 2021
Mahmud
11 mei 2021

- it’s okay to try new foods for once. - meal size okay for one persoon. - no update on delivery info. Just wait unless it arrives at your door. - chicken grill was overburnt. Did not like it. - expensive compared to meal size and quality.

Martens
8 mei 2021

Eerste keer besteld, fijn op tijd bezorgd. Eten was erg lekker , voor herhaling vatbaar!

Dorian
6 mei 2021

helaas was het eten allemaal koud muv de rijst, dat was voor het gratis blikje cola prima maar m'n vlees en frietjes heb ik liever heet geserveerd Of op z'n minst nog warm

Andi Saebu
6 mei 2021

helaas vonden wij niet zo lekker we zijn gewend heet en pittig te eten en wij komen uit indonesie maar toch willen wij proberen hoe jullie eten smaken

Heidy
27 april 2021

Zoals altijd weer erg genoten van de lamstajine! Met liefde bereid en dat proef je! Ook weer keurig op de gewenste tijd geleverd! Genieten!

Don
21 april 2021

Beste eettent die ik ken

Brian
18 april 2021

Beste eettent van Eindhoven. Goed eten en geweldige mensen. Top!

Dung tran
13 april 2021

Echt lekker! Aanrader!

Fatia
12 april 2021
Jo
12 april 2021

Super lekker gegeten, alles lekker vers en warm en porties zijn top qua hoeveelheid. Bezorging mooi op tijd. Aanrader!!!

Lail
5 april 2021

Goede eten soep was perfect en de broodjes ook .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nanneke
27 maart 2021

We waande ons weer even in Taghazout! De kip tajine was lekker, vlees goed gekruid en pastilla knapperig van buiten. Alleen de olijventapanade ontbrak bij ons

Nadia
26 maart 2021

Heerlijk eten

Maikel
25 maart 2021

Alles was top alleen een lelijke bezorger ;)

Peter
22 maart 2021

Heerlijk eten zoals altijd en op tijd klaar, een absolute aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

zouhair
21 maart 2021

top eten zeker een aanrader

Hayat
17 maart 2021

Zoals altijd heerlijke soep! Heerlijk eten altijd en top service.

Isa
16 maart 2021
wendy
16 maart 2021

vandaag de bbq schotel genomen met safraan rijst gegrilde groenten salade en de groenten saus. het was weer heerlijk.

Fu
15 maart 2021
van den Heuvel
15 maart 2021
Maikel
15 maart 2021

Snelle bezorging vriendelijke bezorger en het eten was nog goed heet dus top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Soufian
10 maart 2021

Koud was ales koud sorry maar tis de waarheid en ik woon 10 min van mij huis tot restaurant

Antonia
10 maart 2021

Soep was lekker , de rest was smakeloos. Eten kwam laat zodat het bezoek geen tijd genoeg had om te eten vanwege de avondklok.

Leon
7 maart 2021

Was lekker alleen het vlees was vrij zwart en door gebakken,

Tap
4 maart 2021
wendy
2 maart 2021

het eten is fantastisch lekker. kan niet wachten als alles weer open mag om bij jullie in het restaurant te komen eten. wat een mooie smaken!!!

Safia
27 februari 2021

Het eten was nog heel warm, zelfs het brood, vers gemaakt! Super lekker, verse ingrediënten. Ik raad het iedereen aan!

H.
26 februari 2021

Prima, lekker Marokkaanse Tajine gegeten! Ook lekker warm, na minder half uur rijden. Top!

Marwa
25 februari 2021

Masha Allah!!

wendy
23 februari 2021

wederom heerlijk gegeten. goede porties heerlijke smaken. en altijd goed warm.

Peter
22 februari 2021

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amel
22 februari 2021

Het eten was lekker en de avocado shake ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kaptain
20 februari 2021

MAnjefiek

Wendy
18 februari 2021

Fantastisch lekker eten weer en geweldige service. Ik heb echt gesmuld; couscoussalade, harira soep, heerlijk broodje. En genoeg sausjes erbij, drinken van het huis, lekker vers allemaal en snel bezorgd ook nog voor een zachte prijs. TOP!

Esmee
29 januari 2021

Super goed!!! Vriendelijke mensen en eerlijke prijs. Echt heel lekker eten.

Fatiha
28 januari 2021

1 woord!! Heerlijk

N Mander
22 januari 2021

Egt super! Niks op aan te merken 👍🏽

Peter
18 januari 2021
Marwa
13 januari 2021

masha Allah 👍👍👍👍👍

VF
13 januari 2021

very delicious lamb couscous, chicken bastillas and of course best hand cut fries! thank you

Maaike
12 januari 2021

Super lekker

John
10 januari 2021

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mahdi
3 januari 2020

Heerlijke couscous met kip, smaakvolle saus, veel groente en een grote portie. Ook lekker snel klaar en vriendelijk personeel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fatiha
2 januari 2020

Was weer heerlijk. Je proeft echt de Marokkaanse smaken. Mijn grote compliment.

Peter
2 januari 2020

Dit was de eerste ervaring en het ‘smaakt’ naar meer. Ondanks de afstand goed warm afgeleverd.

Renate
30 december 2020

Voor de eerste keer Marokkaans eten gegeten. De Bastilla fillodeeghapjes zijn echt lekker. Malse kip, vol met smaken. Volgende keer probeer ik de tajines uit.

Heidy
30 december 2020

Wederom verrukkelijk gegeten! Overheerlijke lams tajine. Heerlijk! Met liefde bereid en geleverd! Aanrader!

Mounir
26 december 2020

Geen brood gekregen bij de kip.. Ewa fhem.

Van houtum
25 december 2020
Vina
21 december 2020

nice food and delivery. There was a mistake in our order, we received chicken tajin instead of lamb tajin, even if the receipt we got by delivery said lamb tajin.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michelle
16 december 2020

Zoals altijd weer heerlijk eten! Bezorging gaat altijd goed en duurt niet te lang!!

mohamed
14 december 2020

goede eten 100%

R.
9 december 2020
Iris van den Heuvel
9 december 2020

vega couscous en Vega tajine gehad. Echt bijzonder lekker! Zeker een aanrader en hier bestellen wij vaker!!

Karin
6 december 2020

Lekkere couscousschotel, en mooi op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fatiha
6 december 2020

In 1 woord. Heerlijk!!! Heerlijke tagine en kip bastilla. Echte marokkaanse gerechten. Jammie

O.
5 december 2020
Nadia
29 november 2020
Karima
29 november 2020

Het was heeeeeerlijk!! Onwijs vriendelijk personeeel. Eten kwam warm en vers aan. Een grote aanrader. Als we nog eens in Eindhoven zijn, bestellen we weer!

Erti
28 november 2020

lekker soepje en heerlijke couscous top .

Isa
26 november 2020
R.
21 november 2020
Julia
20 november 2020

Het was lekker en snelbezorgd .

Mohamed
20 november 2020

altijd goed

Ik
9 november 2020
Houyam
8 november 2020

Vis, kipbastilla en Harira waren heerljk, ook huisgemaakte frietjes. Kip met zitoen en saus had geen smaak (saus was waterig) en kip niet goed genoeg gaar. Dit geld ook voor kotelet, vlees was nog hard en niet goed genoeg gebakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geraldine
8 november 2020

Weer lekker gegeten, dit keer de heerlijk linzensoep en tonijnsalade!

Mohamed
8 november 2020

Het was heerlijke

Mohamed
7 november 2020

Top eten ga zo door .

Nihad
26 oktober 2020

Ik vind dat helemaal niet lekker vis was heel koud en zo weinig voor doe bedrag die heb ik betaald

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Abdellah
25 oktober 2020
Kofi
24 oktober 2020

Eten was erg lekker, goed gekruid rn wsrm bezorgd. Niks op aan te merken. Was de 1e keer voor mij, ik ga hier vaker bestellen.

Alexsandra
24 oktober 2020
Rahiema
22 oktober 2020

Het eten werd bezorgd op de tijd die ik had aangegeven. Het was ook nog lekker warm en de tajine kefta was heerlijk!

Hadda
19 oktober 2020

Vriendelijk personeel en heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wouter
17 oktober 2020
Zaier
16 oktober 2020

Lekker snel en warm. Heerlijk gegeten.

Alissa
14 oktober 2020

Top service, personeel super gastvrij en leveren heerlijk eten! Fijne sfeer in de zaak en een lekker gevarieerd menukaart!!

Laila
7 oktober 2020

Sinds mijn ouders terug zijn naar Marokko en ik niet altijd de tijd na werk heb om de keuken in te gaan voor een marokkaanse gerecht, bestel ik regelmatig bij Medina. Alsof ik mijn moeders eten proef! Top eten en service. Altijd tevreden! 🙂

Chantal
6 oktober 2020

heerlijk en goed verzorgd eten zeker een aanrader voor iedereen.

Marcel
6 oktober 2020

Heerlijk eten voor een goede prijs. Mooi op tijd. Vriendelijk aan de deur.

Ranzijn
4 oktober 2020

Het eten was heetlijk alleen maar 2 marquezworsten.vorige jeer 5. Was te weinig voir het brood.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fatia
26 september 2020

Was heerlijk snel bezorgd. Raad het iedereen aan. En zeker voor herhaling vatbaar

Anoniem
25 september 2020

Weer altijd even lekker! En snel bezorgd. 👌🏻

Maria
24 september 2020

Was lekker, zelfs mijn man was verrukt

Taidouch
21 september 2020

Onvolledige bestelling ontvangen. Drank vergeten op de Redbull na. Probeerde nog te bellen maar geen gehoor. Eten is verder altijd top. Wel jammer dat de laatste tijd de bestellingen of niet volledig worden geleverd of totaal verkeerd.

Taidouch
20 september 2020

We bestellen er regelmatig. Lekker eten. Echter wordt er vaak de bestelling niet volledig gebracht. Saus vergeten, drank etc. Net zoals vandaag en gister. Blikjes Hawaii & Fanta vergeten. En gister de Sauzen.

Nadia
13 september 2020
Fabi
6 september 2020

voor de 1ste keer besteld,snelle levering en heel goede kwaliteit eten! Ik kom van een grote stad hier wonen verwachtte er niet veel van maar het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

VF
29 augustus 2020

Delicious food as always, but took 1.5 hour to be delivered.

Fatia
23 augustus 2020

Voor het eerst vond ik het tegenvallen. De bbq schotel alles was droog. De kotelet die erbij was. Was een klein rompje vlees met een bot. Kon je echt geen kotelet noemen de calamaris kon ik niet eten. Waren niet gaar genoeg. En de llangoustine waren gewoon gambas. Dus voor 32 euro ben ik echy heel erg teleurgesteld. Ben echy veel beter gewend. Hoop dat de volgende keer het weer beter is dan deze bestelling

Van Houtum
6 augustus 2020

Altijd lekker Wwg1wga

Bouharrat
31 juli 2020

Perfect bezorging

Matthias
21 juli 2020

Heerlijke kip tajine

W Mohamed
19 juli 2020
Anoniem
12 juli 2020

Heb ruim een uur moeten wachten voordat bezorgd is, maar eten was goed.

Lee
11 juli 2020

Tagine kip was erg mals en lekker gekruid. Erg lekker! Een klein opmerking is wellicht het brood verpakken in een papierenzakje, dan los in de bezorg tas, lijkt mij iets hygiëner.

Isabel
11 juli 2020
Anoniem
9 juli 2020

Super lekkere kefta tajine gegeten! Met verse stokbrood. Top!

Maria
6 juli 2020
Anoniem
5 juli 2020

Heerlijk eten

V F
1 juli 2020
Nidhal
28 juni 2020
Meryam
23 juni 2020
Sem
21 juni 2020

Lekker eten. Couscous had iets meer mogen zijn voor de prijs maar smaak was erg lekker. Soep en brood waren ook heerlijk. Aanrader!

Floris
9 juni 2020

Lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilse
8 juni 2020

Super lekker eten!

Maria
7 juni 2020

Eten was verrukkelijk en op tijd bezorgd

Noa
27 mei 2020

Het eten was heerlijk!

Touria challouk
26 mei 2020

Machallah goed eten ga zo door allha eihafdakoum 🤲👍

RJD
24 mei 2020
Madelon
23 mei 2020

Lekker gegeten, netjes verzorgd, stipt op tijd, een aanrader! alleen het gratis drankje ontbrak.

Nadia
23 mei 2020

Bezorging op de afgesproken tijd, eten was heerlijk en warm. Heel veel groente en vlees zoals het hoort.

Beata
23 mei 2020

Eten was heerlijk 😋

Isa
20 mei 2020

Super lekker.

Karin
19 mei 2020

Lekker en snelle bezorging, eten goed warm. Er zou evt iets meer groente ( boontjes tajine lam) bij kunnen, wat mij betreft. Toch 5 sterren want het is echt lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
18 mei 2020
Rob
16 mei 2020

Super lekker! Heerlijke gezonde maaltijd en snel klaar.

Zaitouni
16 mei 2020

Eten was HEERLIJK Tbarkallah en de service was TOP. Ga zo door!

Hoeseina
14 mei 2020

Wij hebben heerlijk gegeten. Echt een aanrader voor iedereen 👌🏻

Anisa
14 mei 2020

Was weer top zoals altijd! Deze keer tajine kip besteld, en het was heerlijk. Had met extra olijven gevraagd en er zaten er lekker veel bij. Dit bestel ik zeker nog een keer!

Carin
12 mei 2020

Superlekker gegeten, couscous, gamba’s, lam. En natuurlijk die verrukkelijke huisgemaakte frietjes! Volgende keer aubergine bij de gegrilde groenten?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuis Medina

Beste Carin, ik maar denken tijdens het grillen wat ik miste, dat dus. Next time extra groenten! Bedankt voor je feedback!

Jamila
1 mei 2020

Top eten,niks op aan te merken! Bezorging ook stipt op tijd. Aanrader voor iedereen die van marokaans eten houd!

Fam. Jansen
27 april 2020

Zo lekker gegeten! Marokkaanse salade met kabeljauw en saffraanrijst, een overheerlijke aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brugmans
20 april 2020

Was heerlijk goed gedaan compliment is zeker op zijn plaats👊♥️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
19 april 2020

Het was heerlijk! https://www.tripadvisor.nl/ShowUserReviews-g188582-d19375361-r752736974-Eethuis_Medina-Eindhoven_North_Brabant_Province.html?m=19905

Rayan
18 april 2020

Lekker!

Anoniem
17 april 2020

1ste keer hier besteld, zeker een aanrader! Bezorging was ruim op tijd, bestelling klopte, hele nette bezorger en het eten was erg lekker. Smaak was niet overheersend en zeker voor herhaling vatbaar!

Laura
16 april 2020
Shirin
14 april 2020
Jamila
13 april 2020

4 tajine's besteld en kreeg er maar 2 brood bij en het brood was niet vers. De tajine's waren kleiner dan normaal en de bonen erin waren nog heel hard. Drinken zat er niet bij. Heel jammer,want ben gewend dat het eten top is! Het leek erop dat er vandaag een andere kok was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuis Medina

Beste Jamila, Het spijt ons voor deze mindere ervaring met onze gerechten. Wij nemen in de loop van de middag contact met u op. Met vriendelijke groet, Team Medina

Fam. Jansen
4 april 2020

De linzensoep was heerlijk zoals ook de bocadillo’s kip en Marokkaanse salade. Echte aanraders.

Bridget
18 maart 2020
Malika
4 maart 2020
Ab
2 maart 2020

Eten was goed alleen sauzen vergeten maar geen probleem smaakte zonder saus ook goed.

Claudia
29 februari 2020

Eten was heerlijk! En bezorging ook netjes optijd.. Voor herhaling vatbaar

Mali
27 februari 2020

Het eten was aan de koude kant, Ik vond de friet wat te donker. De kip best klein. Van mij mag de kip wat groter ( snap dat dan duurder word wat niet erg is.). Smaak is wel gewoon goed en de kip was lekker en de saus ook alleen jammer dat aan de koude kant.

Isabel
26 februari 2020

Uitstekend eten. Bezorging perfect.

Nadia
24 februari 2020
Peter van Hoof
16 februari 2020

Eten was heerlijk

V F
12 februari 2020

Ordered lamb tajine, and kefta tajine. They were out of green beans and replaced them by green peas. Still very delicious! and gave us two breads as well! Satisfied with the tasety food and great costumer service!

Safia
2 februari 2020

Super lekker!!

Tork
1 februari 2020
Faatje
29 januari 2020

Zoals altijd en wat ik gewend ben heerlijk eten en goeie service en de bezorging was snel

Maya
26 januari 2020

Zojuist altijd top serv.! Ga zo door team medina. Eindelijk eethuis gevonden waar we fatsoenlijk soms kunnen bestellen. Zeer nettjes en super heerlijk ( alsof je thuis hebt gekookt.!!!!!! 💖

Laila
24 januari 2020

Heerlijke Marokkaanse gerechten. Niet voor niets een vaste klant! Fijne service en top medewerkers :)

V F
24 januari 2020

At least order food from here once a week, such a healthy and delicious selection. Thanks.

V F
20 januari 2020

Delicious food from fresh ingredients, perfect hand cut fries, amazing lamb tajine and couscous. Totally recommended!

Bianca
12 januari 2020

Aanrader! Heerlijk gegeten, grote portie en snelle levering. Hier kunnen veel afhaalrestaurants van leren!

F.
28 december 2019

Gisteravond besteld en het eten was echt heerlijk en lekker vers. Daarnaast was het eten echt smaakvol traditioneel Marokkaans en de juiste kruiden zijn gebruikt. De eerste keer in Eindhoven dat ik echt lekker eten heb kunnen bestellen. Chokrane!

Nadia
25 december 2019

Top!

V F
19 december 2019

Perfect quality, taste, price! very nice staff.

Soufian
16 december 2019

Top en lekker

hanny vervoort
15 december 2019

deze keer tajine besteld met groente was weer heerlijk al moet ik erbij vermelden dat het wel ietsje meer gekruid mag zijn

Michelle
6 december 2019

Heerlijk eten, ook nog super lekker als het thuis wordt bezorgd. Wordt netjes afgeleverd!

Vina
30 november 2019

Very delicious food, a lot of options from fresh ingredients. Fast delivery. Good price to quality ratio.

O S
16 november 2019

Heerlijk gegeten

So
11 november 2019

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

O. S
9 november 2019

Top

Nanda
3 november 2019

Heel lekker eten, vriendelijke mensen!! Aanrader! Goeie service 😀

Malika
26 oktober 2019
Hicham Aknouz
24 oktober 2019

Bisara en Lubia zijn heerlijk!!!

Chica
12 oktober 2019

Heerlijk en goede porties. Broodje shwa en Kefta zijn echte aanraders!

Asmaa
7 oktober 2019

Lekkerrrr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Atila
4 oktober 2019

Alsof het thuis door moeders gemaakt is. Top!

O. S
29 september 2019

Top👍

Nadia
26 september 2019

Top!

Anissa
26 september 2019

Was lekker, kip was heerlijk mals en de gehaktschijven waren echt lekker gekruid!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

h.vervoort
16 september 2019

de eerste keer couse couse besteld en het was heerlijk zag er netjes uit groente niet te zacht en niet te hard ga zeker nog eens bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nadia
5 september 2019
Fatiha
29 juli 2019

Heerlijk

Abdellah
28 juli 2019

Goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
27 juli 2019

In de ochtend hebben we ontbeten in het restaurant zelf en in de avond hebben we eten besteld online. Ontbijt was erg lekker! Tajine, salade en broodje kofte ook. Restaurant is van binnen erg mooi!

Hidaya
25 juli 2019

Eerste keer dat wij hebben bestelt bij jullie, en nog nooit ergens anders zo lekker echt marokkaans kunnen eten. Bij iedere hap moest er wel een wauw woe wa worden gezegd. Echt top gewoon ga zo door! En aub niet zo snel weggaan net als de rest van de marokkaanse tentjes :)

Miranda
25 juli 2019

Perfect!

fechtali
24 juli 2019

eten top... echt super lekker .. bezorging zou om 16.00 werd 16.45 .. zou n 2de bezorger nemen of de klant laten weten dat het eten later komt..

Fatia
24 juli 2019

Heerlijke lams tagine. Zeker voor herhaling vatbaar. Ga zo door. Alleen jammer dan de zelf gemaakte friet zo weinig was. Maar voor de rest top.

S.
21 juli 2019
Safiya
19 juli 2019

Het was echt heerlijk. Alles vers en de smaak was perfect. Snelle bezorging. Voor herhaling vatbaar.